Poverty.

Hejhej, det var ju ett tag sen man skrev här. 
 
Ligger just nu i sängen, dricker redbull, äter bilar och lyssnar på kenring. Äkta brorsa alltså, Han har verkligen låtar som går rakt in i hjärtat. 
 
 
Den träffar verkligen rakt i hjärtat. 
 
Nog om det, Ikväll drog jag, frida och sandra på kvälls" bio. The hobbit, Så jävla bra!!! Vi kollade med 3D också så det var dubbelt haha. Kom typ hem för en halvtimme sen :) Men det var as trevligt, hahaha lät som mamma. Men aaah iallafall. Imorgon ska jag kanske t mamma. Vet ej för jag vill vara ute haha, Så segt där. Men aah vill ju såklart träffa min hund,mamma o mina syskon. Ska fortsätta hära nuråå, Blev kanske ett rörigt  inlägg men aah. Eftersom jag har fått en egen data nu som är as enkel att ta med, Kanske jag börjar blogga mer. Jajajajajajaj puss. 

Meningslöst


Grattis

Grattis världens bästa mamma på födelsedagen. jag älskar dig mest av allt <3

Kuuuuul

Ja men de här är ju jätte kul.. Haha spenderar min sista timme av söndagen med Marcus & Jocke.. Hahaha jalla habbibs i gona be social nu puss
-Amanda


Upp & Ner

Tjääääna!
Va ju ett tag sen man skrev lite här asss
Haha fett hypppppaaaaf b-rud här asså!
Nej men...
Bilen rullar? Cyckeln cycklar? Sparken sparkat? Ja men de va ju bra då!
Asså ååååh vad gör jag med mitt liv :(
Nej men imoooorrroooon är de fredag!
Bäääääästa! för att dansa är kul men jag föredrar att SUUPA!!!! :D Aja ska fortsätta smsa nu så pöööösss
-Amanda


Wiiihooo

Fredag imrn! De är vi alltid lika glada över! (Y) ska nog ut på krogen då med Amie, nadiya och deras kompisar :) så då ska vi fira mig och en till tjej :) sen på lördag blir de hemma krök någonstans med min broder! Aja orkar inte skriva mera nu så pöööss!
-Amanda


Depp mode.

Känns bara som om jag gör Depp inlägg nu men de skiter jag i eftersom att mitt liv totalt fuckar mitt mode... Allt ska va så jävla komplicerat hela tiden och jag vet inte vad.. Jag behöver människan i mitt liv! Han är bäst och jag kan snacka med han om allt mellan himmel och jord.. Vill vekligen inte att de ska behöva sluta så här.. Aja nu ska jag fan sova och hoppas på en bättre dag imrn! Tvek på den.. Men finns ju iaf lite hopp kvar ändå.. Puss
-Amanda


RSS 2.0